08:32:23 24.04.2024
Stiri

Dorin Chirtoacă este criticat de Călin Vieru din cauza ex-premierului Filat

Partide/Comunicate 08.02.2019 12:40 Vizualizări1375 Autor: Ziarul National
Dorin Chirtoacă este criticat de Călin Vieru din cauza ex-premierului Filat


Candidatul independent în circumscripția nr. 33, Călin Vieru, crede că liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, nu are dreptate când îi ia apărarea fostului premier Vlad Filat.

Vieru, fost deputat liberal-democrat, a făcut referire la un mesaj postat de Chirtoacă pe Facebook, prin care acesta îi îndeamnă pe reprezentanții Blocului „ACUM”, format din PAS, PPDA, dar și unii membri ai PLDM, să nu le fie rușine și să-i ia apărarea lui Vlad Filat, judecat într-un alt dosar.

„Cei din „ACUM”, din PAS, PPDA și PLDM, aveți curajul să-i luați apărarea! Datorită lui Filat ați ajuns mari politicieni și mari miniștri. Nu vă prefaceți că nici nu-l cunoașteți, fiți oameni! Asta pe lângă faptul că politic vorbind, Plahotniuc face acest spectacol cu cătușe împotriva voastră, pentru ca voi, blocul „ACUM”, din PLDM va trageți marea majoritate. Când i-au mai pus cătușele lui Filat din 2015 până acum? Niciodată… Treziți-vă! Nu fiți fățarnici”, scria Chirtoacă.

„Nu pot fi de acord cu părerea domnului Dorin Chirtoacă! Cum să sari în apărarea lui Vlad Filat, o persoană care a prejudiciat financiar țara? Unde este respectul pentru Justiție? Până la proba contrarie, prezumția de nevinovăție se aplică și pentru un judecător! Doar un alt judecător poate decide altfel! Nicidecum un politician!”, i-a atras atenția Vieru lui Chirtoacă.


Stiri relevante

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md