13:57:13 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Plan de ASASINARE a unui om de afaceri ceh, în R. Moldova: Killerul, REȚINUT într-un parc din Chișinău, cu puțin timp înainte de a comite crima

Social 08.02.2019 12:59 Vizualizări3049 Autor: Ziarul National
VIDEO // Plan de ASASINARE a unui om de afaceri ceh, în R. Moldova: Killerul, REȚINUT într-un parc din Chișinău, cu puțin timp înainte de a comite crima
Poză simbol


Un tânăr de 20 de ani, locuitor al raionului Dubăsari, a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de pregătirea unui omor asupra unui om de afaceri ceh aflat în R. Moldova.

Individul a fost reținut în timp ce, deghizat, se îndrepta „înarmat” spre victimă într-un parc din Chișinău, unde îi fixase din timp o întâlnire.

Procuratura Generală susține că tânărul și-a creat pe parcursul lunii ianuarie curent toate condițiile necesare pentru a omorî omul de afaceri și prezintă o discuție în care acesta explică modul în care intenționa să-i ia viața cetățeanului din Cehia.

Oamenii legii spun că, pe 5 februarie curent, tânărul a fost filat în timp ce alegea locul în care intenționa să omoare victima, procura mijloacele necesare pentru comiterea infracțiunii și ascunderea urmelor acesteia, precum și stabilea căile de retragere de la locul faptei.



Pentru realizarea planului său infracțional, învinuitul, care avea asupra sa o țeavă metalică special adaptată, a procurat de la o piață din mun. Chișinău mănuși de protecție și ștrampi femeiești pentru a se deghiza, folosindu-i în calitate de cagulă.

În aceeași zi, după ora 19.00, în unul dintre scuarurile din centrul Chișinăului, unde în prealabil îi fixase victimei o întâlnire, suspectul a fost reținut în flagrant delict, în momentul în care, fiind înarmat cu țeava metalică și purtând masca improvizată, se îndrepta în direcția victimei, aceasta din urmă aflându-se sub protecția oamenilor legii.



Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile și, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de până la 10 ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md