11:26:41 25.04.2024
Stiri

Sergiu Mocanu: Plahotniuc va CÂȘTIGA alegerile parlamentare, deoarece ar avea cel puțin 16 persoane pe lista Blocului „ACUM”. Cine ar fi oamenii liderului PD

Partide/Comunicate 08.02.2019 18:00 Vizualizări5562 Autor: Ziarul National
Sergiu Mocanu: Plahotniuc va CÂȘTIGA alegerile parlamentare, deoarece ar avea cel puțin 16 persoane pe lista Blocului „ACUM”. Cine ar fi oamenii liderului PD


Partidul Democrat (PD) va avea suficienți deputați pentru a crea o majoritate parlamentară și asta pentru că pe listele principalelor partide, inclusiv a Blocului „ACUM”, ar exista persoane care vor trece în tabăra lui Vladimir Plahotniuc. Declarația a fost făcută de liderul Mișcării „Antimafie”, Sergiu Mocanu, în cadrul unei emisiuni de la Unimedia.

Potrivit lui Mocanu, numai pe lista Blocului „ACUM” ar exista 16 persoane care se vor alătura majorității parlamentare constituite de Vlad Plahotniuc. „Plahotniuc nu a inventat nimic pentru această campanie electorală. Ea seamănă în mare măsură cu campania din 2014 și noi am numărat la Blocul „ACUM” cel puțin 16 persoane care, dacă ajung în Parlament, trec a doua zi cu Plahotniuc”, a declarat Mocanu.

Acesta a dat și câteva nume de candidați, care ar putea trece de partea liderului PD.

„Circumscripția 41 – Putregai Vladimir. Putregai Vladimir este primarul satului Cociulia. El a fost depistat de către mine încă în 2012, fiind pe listele PLDM. A furat împreună cu deputatul Ion Bălan 100 de tone de grâu din ajutoare umanitare desinate lucrărilor agricole de primăvară din 2013. [...] Putregai este candidatul ideal pentru Plahotniuc și are înțelegeri deja cu Plahotniuc să treacă pe listele PD și să fie a doua zi cu dânsul. Petru Frunze de pe circumscripția Ialoveni. Acest Petru Frunze este un om foarte vulnerabil. El a avut mai multe chestiuni legate de iazurile din Puhoi, microbuzele din Puhoi. Acest om a fost depistat de noi în campania electorală trecută. Atunci împărțea ajutoare umanitare în beneficiul PLDM”, spune Mocanu.

Sursa citată a mai adăugat că și „vocalii liberal-democrați” Maria Ciobanu, Iurie Țap și Grigore Cobzac ar fi gata să treacă în tabăra PD.

Reprezentanții Blocului „ACUM” au respins presupunerile lansate de Sergiu Mocanu: „Noi am demonstrat că luptăm împotriva regimului Plahotniuc - Dodon. Tocmai de frica noastră, Plahotniuc și lăturașii săi, inclusiv Mocanu, bat neîntrerupt în „ACUM”. Fiecare declarație a domnului Mocanu îl deconspiră ca agent de influență al oligarhiei. Ar trebui să-și schimbe numele partidului în Anti-ACUM și PRO-Mafie. În ciuda tuturor denigrărilor, vom continua lupta noastră inegală și vom învinge pentru a face dreptate și viață bună”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md