(foto) ABT Sportsline vine la Salonul Auto de la Geneva cu primul program de tuning pentru noul A6 Avant

Noul Audi A6 Avant este un automobil versatil, elegant și dinamic. Prin urmare, vehiculul, a cărui istorie a început cu introducerea lui Audi 100 C2 în 1977, este o bază de finisare ideală.

La Salonul Auto de la Geneva, atelierul de tuning ABT Sportsline va fi prezent cu mai multe maşini modificate, printre care şi noua generaţie A6.

Această bază a fost stimulată cu o creștere decentă a performanței prin intermediul unui modul ABT Engine Control (AEC), care asigură fiabilitate maximă și o livrare optimă de putere.

Astfel, o maşină cu motor TDI de 3.0 litri beneficiază de un surplus semnificativ de putere: de la 286 la 330 de CP şi de la 620 la 670 Nm de cuplu! Acceleraţia 0-100 de km/h o poate realiza mai nou în 5.5 secunde (-0.2).

O situaţie similară se întâmplă şi în cazul motorul TFSI de 3.0 litri. De la 340 CP şi 500 Nm se ajunge la 425 CP şi 550 Nm!

“Mulți dintre clienții noștri doresc ceva dincolo de pragul de 300 de CP, care este, de asemenea, un aspect psihologic. Am dezvoltat special acest modul pentru a oferi o fiabilitate maximă și o livrare optimă a puterii. Acest lucru este asigurat de calibrarea complexă pe standul dinamometric și pe drumurilor publice, precum și de măsuri cuprinzătoare de protecție a motorului și de garanții extinse”, a explicat şeful ABT Sportsline, Hans-Jürgen Abt.

Un Audi A6 care iese din atelierul german este, de asemenea, vizual auto-încrezător. Discret, dar cu toate acestea, un aero package cu ale sale componente de culoare neagră se potrivesc perfect cu maşina din imagini care este vopsită în culoarea glacier white.

Pachetul aerodinamic include o nouă bară de protecţie frontală, inclusiv un splitter şi o margine decorativă a grilei, ambele finisate într-un negru lucios.

În partea posterioară la fel este o nouă bară de protecţie, care acum integrează un difuzor de aer mai realist. De asemenea, spre deosebire de terminaţiile false ale eşapamentului de pe maşina din uzină, ABT a făcut câte două duble de fiecare parte, cu un diametru de 89 de mm fiecare, prin care se aude şi un sunet diferit.

Printre alte opţiuni la capitol estetic se numără accente de culoare neagră în şi prin jurul blocurilor optice / stopurilor, dar şi logouri de culoare neagră lucioasă, inclusiv celebrele inele. De asemenea, se oferă la alegere jante de model DR, GR, FR sau ER-C de producţie proprie, de 20 sau 21 de inci, cu anvelope de performanță la pachet.

Interiorul se poate personaliza complet la comandă, însă ca parte a acestui program de tuning se pune la dispoziţie un buton de pornire/oprire a motorului cu logo ABT sau proiectoare cu logoul atelierului, care se vor vedea la deschiderea portierelor.

Printre maşinile care vor fi la standul atelierului de la Salonul Auto de la Geneva se vor găsi şi modelele Audi A7 sau VW Touareg, la fel recent prezentate cu modificări.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/