/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Candidații Partidului „Democrația Acasă” cred că dacă vor realiza unirea cu România, problemele țări vor dispărea de la sine

missing
08 februarie 2019, ora 18:08

Ce propunem noi este să eliminăm hotarul de la Prut. Iar o parte din problemele și promisiunile care le fac politicienii azi și ieri și mâine până în ultima zi de campanie electorală se realizează de la sine. Și DNA v-a trece Prutul și salariile se vor egala cu cele românești, și pensiile, și studiile”, Vasile Costiuc, candidat, președintele Partidului „Democrația Acasă”.

„Considerăm că doar unirea pașnică a celor două state românești, Republica Moldova și România poate soluționa problemele de securitate și economice a acestui pământ chinuit. În această campanie electorală cred că cetățenii au ocazia de a rezolva prin opțiunea unionistă”, Călin Cucuietu, candidat pe lista partidului „Democrația Acasă”.

În susținerea acestei cauze, partidului s-au alăturat și câțiva oameni de cultură

Știm foarte bine, artiștii nu fac politică ei își caută de meseria loc, dar în același timp nu putem fi indiferenți față de situația dezastruoasă atât economică, dar mai ales politică, dar și spirituală care s-a așternut de-a lungul anilor. Eu cred că trebuie să faceți în sfârșit o decizie corectă, să luați o decizie corectă, să faceți o alegere corectă”, Petru Vutcărău, candidat pe lista partidului „Democrația Acasă”.

Am pășit în această campanie electorală cu o datorie, de a contribui la reîntregirea politică și mai potrivit decât partidul „Democrația Acasă”, decât pentru a pleda pentru Unire, care este sigla acestui partid, nu pot să-mi imaginez că a-și avea un loc în această luptă politică”, Diana Ciugureanu – Zlatan, candidată pe lista partidului „Democrația Acasă”

Partidul „Democrația acasă” s-a înscris în cursa electorală cu 37 de candidați pe lista națională și cu un singur candidat pe circumscripții uninominale. Formațiunea va apărea în buletinul de vot sub numărul unsprezece.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram