(video) Andrei Năstase a făcut un împrumut de 27 de mii de lei pentru a contribui la campania electorală a blocului ACUM

Liderii blocului ACUM nu pot să-și finanțeze campania dat fiind faptul că au venituri obținute peste hotarele Republicii Moldova. Andrei Năstase spune că a făcut un împrumut pentru a-și finanța campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

„Am făcut un împrumut de 27 de mii de lei cu care am hotărât să-mi finanțez într-o anumită măsură campania pe circumscripția nr. 33 și la nivel național. Familia mea este în străinătate și legea nu-mi permite ca din veniturile familiei mele să-mi pot finanța campania mea”, a declarat Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Alegeri cu Durbală” de la UNIMEDIA.

Maia Sandu însă spune că nu contribuie financiar la campania electorală a blocului ACUM pentru că nu are venituri obținute în Republica Moldova.

„Nu am putut să contribui pentru că eu nu am venituri în Republica Moldova și pentru că legea e tâmpită și spune că nu poți să contribui cu bani munciți cinstit în afara țării. Eu am lucrat la Banca Mondială, mai am economii de acolo, însă nu pot să contribui, la fel cum nu pot contrinui oamenii care muncesc în Italia sau în Marea Britanie”, a menționat lidera PAS, Maia Sandu.


Pub