Cele mai bune oferte Chinese New Year 2019 în store-urile Enter

Ai pierdut reducerile grandioase din perioada Crăciunului? Îți pare rău că ai așteptat până-n ultima zi din an și, la urmă, nici măcar nu ai mai prins în stoc? Ia, vezi, acum ai a doua șansă, odată cu al doilea... Revelion!

Foto: Enter

Din data de 5 februarie, când se marchează Noul An Chinezesc 2019, în store-urile Enter, ai șase zile de prețuri mai mici la ooorice-ți dorești: de la smartphone-uri până la console de gaming, sau de la boxe portabile până la mașini de spălat!

Orice. Preț redus. 5-10 februarie!

Ø Cele mai bune oferte Chinese New Year 2019 în store-urile Enter <

Pentru adevărații connoisseurs de smartphone-uri revoluționar de accesibile, dăm Xiaomi Redmi Note 6 Pro la doar 3 499 lei! Astfel, economisești tocmai 1 800 de lei!

Xiaomi Redmi Note 6 Pro / Sursa:Enter

Pentru cei care nu se mai pot sătura de gaming cu prietenii, dăm consola XBOX One S + 2 controllers (1 TB) la doar 5 799 lei! Astfel, ai o reducere de 1 200 de lei!

Xbox One S 1TB + 2 controllers / Sursa:Enter

Pentru pretențioșii care vor un laptop modern la birou, dăm Lenovo IdeaPad (15.6 inch) la 5 890 de lei! Astfel, plăteși cu 1 200 de lei mai puțin!

img IdeaPad Lenovo 15.6 FullHD / Sursa:Enter

Pentru neastâmpărații care petrec zilele libere prin city-break-uri, dăm rucsacul Bobby XD Design anti-heft la 749 lei! Astfel, plăteși doar jumătate de preț!

img Bobby anti-theft XD-Design Backpack / Sursa:Enter

Pentru cei care vor să-și țină fitness-ul sub control, dăm brățara inteligentă Xiaomi Miband 3 la doar 599 lei. Astfel, ai o reducere de 30%!

Miband 3 Xiaomi / Sursa:Enter

Iar pentru cei care n-au timp de device-uri descărcate, dăm bateria externă Xiaomi Mi 2S (10000 mAh) la doar 329 lei. Astfel, ai o reducere de 35%!

Power Bank Mi 2S Xiaomi / Sursa:Enter

De asemenea, ai reducere de până la 25% la mai multe modele de electrocasnice mici și posibilitatea de a lua un credit de 0%, la toate modelele de electrocasnice mari. Tentant, nu? Pentru restul produselor, avem și o reducere de 5%. Detalii despre Chinese New Year 2019 în rețeaua de store-uri Enter, dar și prețurile reduse, vezi pe www.enter.online


// console.log('no ads situation')