(foto) Reținerile CNA de la Centrul de sănătate publică. Cine este autoarea frazei: „Animala aia de la kebab...numai o mie de lei mi-o dat”

Potrivit publicației deschide.md, una din angajatele Centrului de Sănătate Publică ar fi Cornelia Bogataia, inspector superior în cadrul instituției.

Foto: CNA

Una dintre frazele suprinse într-un video filmat cu camera ascunsă, „a fost animala asta de la kebab și a dat 1000 de lei. A zis că nu poate mai mult. Îți închipui, animala?” ar aparține Corneliei Bogataia.

Pe profilul său de pe rețeaua de socializare Facebook nu este indicat locul de muncă. Site-ul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică nu conținte o listă cu angajații săi.

Potrivit profilelor de pe rețelele de socializare ale copiilor săi, aceștia sunt stabiliți la Londra.

Facebook / Sursa:Facebook/ Cornelia Bogataia
Facebook / Sursa:Facebook/ Cornelia Bogataia
Facebook / Sursa:Facebook/ Cornelia Bogataia
Facebook / Sursa:Facebook/ Cornelia Bogataia

11 angajaţi ai Centrului municipal de sănătate publică din cadrul Agenţiei Naționale pentru Sănătate Publică a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au fost reţinuţi de CNA în cadrul unei ample anchete, începute în luna mai 2018.

Angajații CSP sunt bănuiţi că pretindeau şi luau sistematic bani, personal sau prin mijlocitori, de la diferite persoane fizice și juridice pentru un şir de servicii. Potrivit materialelor cauzei, inspectorii sanitari şi unii conducători ai CSP, acceptau mijloace financiare pentru eliberarea autorizaţiilor şi certificatelor sanitare, pentru renunţarea la unele controale sau neindicarea neregulilor, depistate în urma verificărilor inopinate.


Pub