(video) Sergiu Mocanu, despre cele 0,2% obținute de Antimafie în sondajul BOP: „Sondajele lor de opinie sunt mijloace de manipulare”

Liderul partidului Mișcarea Popolară Antimafie, Sergiu Mocanu, este de părere că sondajele de opinie sunt „mijloace de manipulare”. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii UNIMEDIA, „Alege cu Durbală”.

Foto: UNIMEDIA

„Eu în general mă mir că noi apărem în sondajul acesta, pentru că noi nu am fost niciodată măsurați prin sondaje. Eu nu am nici o treabă cu instrumentele lor de manipulare”, a spus Sergiu Mocanu, când a fost întrebat ce crede despre cele 0,2% cu care a fost cotat partidul Mișcarea Populară Antimafie de către Barometrul Opiniei Publice.

„Faptul că nu am raintingul care mă poate aduce în Parlament nu mă împiedică să particip în campania electorală. Și nici nu mă face să roșesc, când unii spun „Domnule Mocanu, dar nu rupeți voturile de la alte partide politice, că oricum nu aveți șanse”. Dar cine a spus că blocul acesta ACUM, care se dă de opoziție, cine a spus că voturile trebuie să fie acolo. În 2014 lumea a spus „Nu îi încurcați lui Filat să ia voturi„ și ei le-au luat și tot lui Plahotniuc i le-au dat”

Eu înțeleg că este aproape absurd ca în această mlaștină, în această zonă malefică să vorbesc despre cauze și idealuri, dar eu nu am încotro decât să fac ceeea ce fac, să nu mă uit la instrumentele lor de manipulare și să le spun oamenilor să nu se uite, pentru că sondajele lor de opinie sunt mijloace de manipulare”.


Pub