image
Sursa foto: digisport.ro

Wanda Nara, din nou atacată de sora lui Icardi: A intrat în familia noastră cea mai urâtă persoană

Mauro Icardi și Wanda Nara formează un cuplu de 6 ani, iar soția atacantului argentinian nu este văzută cu ochi buni de familia fotbalistului. Ivana Icardi Rivero, sora căpitanului de la Inter Milano este cel mai vocal critic al Wandei.

Wanda Nara i-a luat mințile lui Mauro Icardi. Fotbalistul a rupt legătura cu familia, iar Ivana nu ezită să-și exprime disprețul față de Wanda. Ivana a criticat-o de-a lungul timpului pe Wanda că "trăiește pentru spectacol" și că este materialistă. Joi, 7 februarie, Ivana Icardi a postat pe Twitter o serie de fotografii cu întreaga familie și fosta iubită a lui Icardi, cu mesajul:

"Pe vremea când aveam și eu o cumnată frumoasă și de treabă. Ce momente frumoase! Era armonie în familie și ne iubeam cu toții. Păcat că după câțiva ani a intrat în familia noastră cea mai urâtă persoană! Mauro, familia ta te iubește în continuare!", a notat sora lui Mauro Icardi pe pagina de Twitter.

Wanda Nara a divorțat de Maxi Lopez în 2013, fost bun prieten cu Mauro Icardi, în contextul acuzațiilor de adulter. Wanda are 3 copii cu Maxi Lopez și 2 cu Icardi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: