Bebeluș găsit fără suflare
Social 7 februarie 2019, 17:41 | 861

Un nou-născut a fost găsit fără suflare într-un rond cu flori din fața unui bloc din orașul Florești. Cadavrul bebeluşului a fost depistat de către o femeie care trecea prin preajmă. Detalii despre acest caz înfiorător, dar şi despre altele, aflați din următorul grupaj de ştiri.

Corpul neînsufleţit al copilului a fost găsit miercuri, în jurul orei 12, pe strada Alexei Mateevici din orașul Florești. Poliția a fost anunţată de către o femeie, care a văzut o pungă ce i s-a părut suspectă, aruncată în florile din faţa unui bloc. Veniți la fața locului, anchetatorii au depistat cadavrul unui băiețel, care era învelit în două pungi de plastic. Expertiza medico-legală urmează să stabilească din ce motiv a murit copilul, iar polițiștii o caută pe femeia care l-a abandonat.

Iar noaptea trecută, un tânăr de 22 de ani și-a omorât amicul de pahar, care avea 21 de ani. Crima s-a produs în satul Nicoreni, raionul Drochia. Potrivit polițiștilor, cei doi au consumat băuturi alcoolice şi la un moment dat între ei a izbucnit un conflict, după care suspectul a luat un cuțit și i-a aplicat câteva lovituri în piept celuilalt tânăr. Din cauza rănilor grave, victima s-a stins din viaţă. Ulterior, făptașul a sunat la poliție și a anunțat că și-a înjunghiat prietenul, după ce au băut toată noaptea. Individul a fost reținut pentru 72 de ore şi pe numele său a fost deschisă o cauză penală. El riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Iar o femeie de 66 de ani din Comrat a murit după ce casa ei a fost cuprinsă de flăcări. Poliţia din localitate a fost anunţată despre incendiu miercuri, la ora 15 şi 20 de minute, de către un martor. Pompierii au descoperit într-o cameră a casei corpul neînsufleţit al victimei. Femeia locuia singură şi avea probleme locomotorii. Din acest motiv, nu s-ar fi putut salva. Deocamdată nu s-a stabilit din ce cauză au izbucnit flăcările.

Doi tineri de 27 și 28 de ani sunt suspectați că au atacat și jefuit un bărbat de 54 de ani din Vadul lui Vodă. Ei i-ar fi furat 1.300 de lei și actele de identitate.

Infracțiunea a fost comisă la sfârșitul lunii ianuarie, dar cei doi suspecți, originari tot din Vadul lui Vodă, au fost reținuți abia acum. Polițiștii spun că, anterior, ei au fost condamnați pentru infracțiuni similare. Cei doi și-ar fi recunoscut vina și riscă până la șapte ani de închisoare.

Opinia ta contează. Comentează!