21:27:48 24.04.2024
Stiri

FOTO // Mișcarea SURPRINZĂTOARE făcută de premierul Filip în plină campanie electorală: „Am aflat atâtea despre mine: ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva...”

Partide/Comunicate 07.02.2019 08:30 Vizualizări3069 Autor: Ziarul National
FOTO // Mișcarea SURPRINZĂTOARE făcută de premierul Filip în plină campanie electorală: „Am aflat atâtea despre mine: ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva...” Facebook


Premierul Pavel Filip a mers astăzi la Sireți, acolo unde s-a întâlnit cu asistenta socială Ana Pruteanu, despre care reprezentanții opoziției au spus că a fost concediată pentru că i-a pus întrebări incomode candidatului Partidului Democrat (PD) în circumscripția din Strășeni la o întâlnire electorală.

„Am cunoscut-o astăzi pe doamna Ana Pruteanu, despre care am aflat de la știri că aș fi dat-o afară. O doamnă plină de energie și curaj. Am cunoscut însă și un om care a trecut prin multe greutăți și a învățat să le depășească. Un om muncitor, care lucrează cu dedicație ca asistent social. Puțini înțeleg cât de responsabilă și complicată este această meserie și profit de ocazie ca să le mulțumesc tuturor asistenților sociali pentru munca pe care o fac”, a scris Filip pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Noi DETALII despre asistenta socială, care ar fi fost concediată după ce i-a pus întrebări incomode lui Filip

Candidatul PD în circumscripția Strășeni a precizat că în ultima perioadă s-au spus mai multe neadevăruri despre el. „Dna Ana Pruteanu, dna Tamara Ioniță, vă mulțumesc pentru discuțiile sincere și pentru că m-ați molipsit și pe mine cu pofta dvs. de viață! În ultima perioadă am aflat atâtea despre mine de la televizor: ba că am bătut o femeie, ba că am dat afară pe cineva... Au mai rămas două săptămâni până la alegeri. Oare ce mai aflăm unii despre alții?”, a întrebat Filip.

Amintim că Igor Grosu, candidat din partea blocului „ACUM” pe circumscripția 20 Strășeni, a acuzat faptul că această concediere a asistentei sociale Ana Pruteanu a survenit în urma unor întrebări puse premierului Pavel Filip. „Punctul culminant a fost concedierea dnei Pruteanu în ziua de luni 04.02.2019. Rușine, Pavel Filip, pentru o reacție pe măsura unui „adevărat democrat” și candidat a unui partid care se vrea european, și prim-ministru, care are datoria și responsabilitatea să reprezinte toți cetățenii, indiferent de opiniile acestora”, spunea Grosu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md