02:26:15 24.04.2024
Stiri

Reprezentanții PD au făcut bilanțul primelor două săptămâni de CAMPANIE: „Am discutat cu peste 120 de mii de cetățeni, în cadrul a peste 2 800 de întâlniri”

Partide/Comunicate 07.02.2019 14:40 Vizualizări1098 Autor: Ziarul National
Reprezentanții PD au făcut bilanțul primelor două săptămâni de CAMPANIE: „Am discutat cu peste 120 de mii de cetățeni, în cadrul a peste 2 800 de întâlniri” captură


„Reprezentanții Partidului Democrat (PD) au discutat direct în campanie cu peste 120 de mii de cetățeni, în cadrul a peste 2 800 de întâlniri electorale. Candidații PD în circumscripții sunt oameni cunoscuți, cu realizări, în timp ce candidații opoziției nu au realizări și se ascund sub sigle de partid”, a declarat astăzi, în cadrul unui briefing, șeful staff-ului electoral al democraților, Vlad Cebotari.

Potrivit acestuia, echipa care merge zilnic cu „Caravana electorală” a avut peste 330 de întâlniri directe cu alegătorii și a discutat cu mai mult de 22 de mii de cetățeni.

„Este îmbucurător faptul că cetățenii au înțeles și înțeleg exact proiectele pe care le-a lansat PD. Ei înțeleg ce înseamnă și reforma pensiilor, ei înțeleg ce înseamnă și „Drumuri Bune”, și „Prima Casă”, chiar și reforma fiscală”, a spus Cebotari.

Șeful staff-ului electoral a subliniat că această campanie de comunicare a PD este foarte bine primită de către cetățeni, iar încrederea în candidații democrați pe circumscripții uninominale este în creștere. „Sunt oameni cunoscuți, sunt oameni de-ai locului, sunt oameni care au realizări în spatele lor”, a spus Vlad Cebotari, arătând că există o mare diferență între candidații PD din circumscripțiile uninominale și candidații partidelor de opoziție, iar opoziția face campanie pe sigla de partid, nu pe oameni. „Sunt puși în față oameni care nu sunt cunoscuți în teritoriu, care nu au nicio realizare”, a punctat democratul.

Vorbind despre conținutul întâlnirilor PD cu cetățenii, vicepreședintele formațiunii a evidențiat că cea mai frecventă întrebare ține de inițiativa privind instituirea indemnizației lunare de 200 de lei pentru copiii sub 18 ani și a venit cu unele precizări. „Înțelegem că multe formațiuni de opoziție încearcă să discrediteze și această inițiativă bună, dar și multe alte reforme care au fost realizate. Ei își bat joc de oameni, vorbind doar minciuni și venind cu diferite mesaje false”.

Șeful staff-ului electoral al PD a mai scos în evidență că opoziția promovează mesaje negative, care divizează societatea, iar astfel de lucruri pot alimenta inclusiv incidente electorale.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md