(VIDEO) Doi tineri de 27 și 28 ani au atacat un bărbat de 54 de ani, deposedându-l de 1.300 de lei. Mărturiile victimei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În seara zilei de 25 ianuarie, un bărbat de 54 ani, a fost atacat de doi indivizi, fiind deposedat de acte și bani în sumă de 1.300 de lei. Incidentul a avut loc în orășelul Vadul lui Vodă, iar la fața locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, după ce au fost alertați de către victimă.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiști, au fost identificați suspecții în acest caz, care s-au dovedit a fi cu vârstele de 27 și 28 de ani originari din orașul Vadul lui Vodă. Indivizii au fost escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. Este de menționat că tinerii nu sunt la prima abatere anterior fiind atrași la răspundere pentru infracțiuni similare.

Bănuiții și-au recunoscut vinovăția. Actualmente indivizii sunt cercetați penal pentru jaf, fiind reținuți pentru 30 de zile în izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău. Conform legislației penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 7 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...