‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
8.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriÎn Rusia va fi organizat, pentru prima dată, Vernisajul vinurilor moldovenești

În Rusia va fi organizat, pentru prima dată, Vernisajul vinurilor moldovenești

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Potrivit organizatorului evenimentului – Forumul Mării Negre al Vinificaţiei (FMNV), vernisajul va avea loc la Moscova la 9 februarie. Se remarcă faptul că FMNV a sprijinit întotdeauna colegii moldoveni în eforturile lor de promovare a vinurilor seci de înaltă calitate.

Experții FMNV au vizitat numeroase întreprinderi din Moldova și au apreciat foarte mult munca colegilor lor în ultimii ani. Vernisajul va fi organizat pentru popularizarea producției de vin din Moldova.

În mesajul FMNV se subliniază, de asemenea, faptul că calitatea vinului moldovenesc este în creștere și că au apărut numeroase mărci noi de vin sec, care nu sunt cunoscute nu numai de consumatorii ruși, ci și de mulți experți din industrie. De un interes special pentru profesioniști și amatori sunt acum vinurile din soiurile moldovenești.

La eveniment vor participa companii care deja operează pe piața rusă și noi fabrici de vinuri. În cadrul vernisajului va fi: o degustare a produselor de vinificație moldovenești; prezentări de companii și ateliere de lucru; recepție-degustare pentru cumpărători, distribuitori, importatori, comercianți cu amănuntul, restauratori interesați de achiziționarea vinurilor și divinelor moldovenești, experți în vin și jurnaliști și reprezentanți ai societăților participante; masa rotundă de experți privind cooperarea dintre Rusia și Moldova în sectorul vitivinicol.

De asemenea, va fi un concurs de degustare „Alegerea cumpărătorului”, în care vizitatorii Vernisajului vor evalua vinurile și divinul. Există 5 categorii: „Cel mai bun vin alb”, „Cel mai bun vin roșu”, „Cel mai bun vin rose”, „Cel mai bun vin spumant” și „Cel mai bun divin”. Înscrierea pentru primul vernisaj de vinuri moldovenești pentru expozanți este disponibilă prin e-mail: [email protected].

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›