/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Candidatul independent Boris Volosatîi susține că a fost agresat la Băcioi de reprezentanții PDM. Ce spun democrații

missing
06 februarie 2019, ora 23:21

Boris Volosatîi a scris pe pagina sa de facebook, că în în timp ce se afla în centrul localității Băcioi, însoțit de câțiva simpatizanți ai săi, un automobil marca GEEP, de culoare neagră, având la bord două persoane de gen masculin, a staționat în preajmă.

„Cele două persoane aflate la bordul automobilului de lux a coborît, proferând pe un ton agresiv amenințări. Acestea s-au apropiat de Boris Volosatîi și simpatizanții săi, supunându-i agresiunii fizice, deosebit de violent. Loviturile aplicate profesionist au fost însoțite de amenințarea cu moartea: ”Pida(….)lor, dacă mai veniți măcar o dată la noi în sat, vă omorâm, bl(..), vă tăiem pe toți!”, a scris Volosatîi, precizând că va sesiza organele de drept pe marginea acestui caz.

La câteva ore de la mesajul lui Volosatîi, reprezentanții PDM din Băcioi au venit cu un mesaj în care spun că au desfășurat propria investigație și au aflat că „Agresivitatea față de dvs. și susținătorii dvs. a venit din partea unui cetățean care nu face parte din organizația noastră. Mai mult ca atât, el este susținătorul unui alt partid și probabil că dvs. deja cunoașteți a cărui partid.
Acest cetățean este cunoscut tuturor pentru viziunile sale anti-unioniste. Și după cum cunoașteți, reprezentantul organizației noastre a depus toate eforturile pentru a preveni conflictul” se arată în mesajul organizației semnat de aleriu Celcinschi, președintele organizației PDM Băcioi.

Precizăm că Volosatîi este candidat independent pe circumscripția 33 din Capitală, aici mai candidează democratul Constantin Țuțu, Andrei Năstase, Andrei Nastas, Călin Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram