Noul SUV urban Skoda Kamiq are un interior similar celui din noua Skoda Scala

Cu puțin timp înainte de premiera mondială a noului Skoda Kamiq la Geneva Motor Show, constructorul ceh ne arată interiorul noului SUV urban pentru prima dată. Habitaclul maşinii combină în mod impresionant ergonomia și emoția cu cantitatea obișnuită generoasă de spațiu pe care Skoda o oferă.

Kamiq este al doilea model al brandului care prezintă noul concept interior, după noua Scala.

Foto: autoblog.md

Interiorul noului Kamiq este caracterizat de noul concept interior prezentat pentru prima dată în conceptul VISION RS. O linie de caractere ce înconjoară ecranul central, care este poziționat înalt, în câmpul vizual al șoferului, reflectă liniile capotei și oferă, de asemenea, un raft ergonomic pentru mâna care îl va opera. Panoul de bord virtual va fi o opţiune, fiind unul dintre cele mai mari afişaje de acest gen din segment, măsurând 10.25 inci.

Panoul de instrumente reproiectat continuă fără probleme limbajul de design emoțional al exteriorului. Deflectoarele sistemului de climatizare laterale se extind în uși, îmbunătățind vizual senzația spațioasă a lui Kamiq. Află mai multe detalii noi şi vezi cum arată interiorul, pe AutoBlog.MD


Pub