(video) Premieră mondială: Noile Audi TT RS Coupe & Roadster facelift

Audi vine la Salonul Auto de la Geneva cu întreaga familie de maşini actualizate TT. Cele mai proaspăt prezentate sunt modelele de performanţă Audi TT RS Coupe & Roadster facelift!

Cu un aspect și mai dinamic, noul TT RS facelift prezintă cu încredere ceea ce are de oferit.

Foto: autoblog.md

TT RS nu a fost niciodată mai masculin decât acum. Partea frontală a fost complet redesenată, iar posteriorul izbitor îi oferă un aspect dinamic. Sigla quattro într-un aspect mat similar titanului este poziționată în secțiunea inferioară a grilei negre lucioase cu element Singleframe negru mat. Prizele de aer laterale, care au fost mărite încă o dată, sunt fiecare împărțite de benzi verticale pe interior și exterior. În scopul răcirii eficiente există radiatoare suplimentare situate în spatele grilei unice tip fagure.

Un spoiler frontal, care este realizat abrupt la capetele laterale, trage bara de protecţie în jos brusc, oferind maşinii un aspect distinctiv, inspirat din motorsport. Lama este finisată standard în culoarea caroseriei, dar este, de asemenea, disponibilă într-un aspect de aluminiu mat sau negru lucios. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub