(foto) La fel de proaspăt ca altădată. Porsche Classic a desfăcut şi a refăcut complet un Carrera GT

Porsche Carrera GT este încă numărat printre cele mai spectaculoase maşini super sport din lume, create vreodată, chiar dacă a apărut pentru prima dată mai mult de 15 ani în urmă. Acum, în ultimele luni de zile, Porsche Classic a implementat o reconstrucție spectaculoasă a modelului, ca parte a unei comenzi personalizate.

Foto: autoblog.md

Cu un motor cu 10 cilindri în V, care produce 612 CP şi 590 Nm de cuplu, derivat din agregatele folosite în Formula 1, design premium şi nu în ultimul rând cu o experiență incomparabilă de conducere pe care o oferă, Porsche Carrera GT rămâne o piatră de hotar în lumea super maşinilor din prezent, iar un colecţionar din SUA care deţine un exemplar a comandat serviciile Porsche Classic pentru a-l restaura.

Proprietarul şi-a dorit o reconstrucție completă, personalizată a vehiculului, implementată la o calitate de fabricație care poate fi obținută numai de către Porsche. Procesul a implicat dezasamblarea completă a maşinii, în întregime, în părți individuale, fiecare componentă fiind verificată extensiv și renovată sau înlocuită acolo unde este necesar! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub