S-au răzgândit: Femeia care a fost concediată după ce i-ar fi adresat premierului întrebări incomode, rechemată la muncă

Asistenta Sociala din Sireți care acum două zile a fost dată afară de la serviciu după ce i-a adresat câteva întrebări incomode prim-ministrului Pavel Filip, a fost rechemata la muncă. Ana Pruteanu spune că a fost telefonată ieri, 5 ianuarie în jurul orei 10:00 de către șefa Direcției Asistentă Socială, Carolina Cobîleanschi și i s-a propus să se reîntoarcă la serviciu, scrie tv8.md.

Foto: tv8.md

Ma telefonat pe telefon mobil între orele nouă, zece să vin să depun cerere ca să fiu primită la lucru, apoi în baza de contract pe termen determinat”, Ana Pruteanu, fosta asistentă socială Primăria din Sireți.

Femeia spune că a decis să nu mai revină la acel post de muncă.

-Ieri m-am găndit și cred că nu o s-o fac. – De ce? – La ce să mă duc în ghiarele acestea. Nu aș vrea”, Ana Pruteanu, fostă Asistentă Socială Primăria din Sireț.

Amintim că la data de 4 februarie o femeie din localitatea Sireți, raionul Strășeni a fost concediată de la postul de muncă după ce i-ar fi adresat câteva întrebări incomode premierului Pavel Filip în cadrul unei întâlniri cu alegătorii. Ana Pruteanu, ce muncește în calitate de asistentă socială, l-a întrebat pe candidatul democrat de ce pensiile nu sunt majorate, așa cum anunță autoritățile, iar astăzi a aflat că a rămas fără funcție.


Pub