Igor Dodon a confirmat că a călătorit cu președintele Partidului ȘOR

Pre;edintele Igor Dodon a recunoscut că a călătorit cu președintele Partidului ȘOR și primarul degrevat de Orhei, Ilan Șor. De asemenea, șeful statului a confirmat că se cunoaște cu Ilan Șor încă din anii 2009-2010.

Declarații în acest sens au fost făcute în cadrul liniei directe de la postul Accent TV.

„Este dintr-o familie normală. Ne întâlneam cu familiile. Împreună ne duceam pe undeva… Politica este murdară, dar eu am câteva principii, pe care nu le încalc niciodată. Nu e voie să atingi familia, copii, soțiile etc. Astfel de atacuri au fost, sunt și vor fi”, a spus el.

Luni, 4 februarie, Ilan Șor a declarat la un briefing de presă că preşedintele ţării Igor Dodon i-ar fi amenințat familia, transmițând prin intermediul unor cunoscuţi comuni că„ familia sa va avea probleme serioase în Rusia”.

Potrivit lui Șor, în acest fel, Igor Dodon vrea să facă presiuni asupra lui, pentru ca să nu-l critice şi să nu le spună oamenilor adevărul despre el.

De asemenea, Șor a spus că l-a ajutat pe Dodon și că au zburat împreună la un meci de fotbal la Monaco.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.