De ce democrații se clătinau în noul autocar cu care au mers în caravana electorală

Autocarul cu care se deplasau democrații în caravana electorală s-a defectat, iar temporar acesta a fost înlocuit cu altul mai simplu. Despre aceasta  a relatat astăzi presei vicepreședintele PDM Andrian Candu.

El a precizat că mijloacele de transport nu aparțin formațiunii, acestea fiind închiriate sau contractate.

„PDM nu are autocare, avioane, elicoptere. Cel puțin nu încă. Cu siguranță, un partid care vrea să se dezvolte, el trebuie să tindă la ceva, dar PDM nu are mijloace de transport. Iată de ce tot ceea ce folosește partidul este închiriat sau contractat în baza legii”, a spus Andrian Candu.

Totodată, el a spus că nu consideră că autocarul care s-a defectat este unul de lux, ci doar cu „unele condiții mai bune”. Potrivit lui, la autocar s-a defectat cutia de viteză.

Întrebat de ce în imaginile video postate pe Facebook democrații se clătinau în autocarul de model mai simplu, Andrian Candu a menționat că „ei se clătinau cântând”.

„De obicei, când cânți, te clatini în ritmurile muzicii. Am cântat și am urat la mulți ani unei colege, care nu era cu noi în autocar. Ea e candidat într-o circumscripție în Chișinău, dar echipa a decis să-i cânte un cântec și să se clatine frumos”,  a menționat zâmbind Andrian Candu.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.