Candu, despre drumuri şi autocare
Politic 6 februarie 2019, 20:17 | 2859

Partidul Democrat încă nu are în proprietate autocare, avioane şi elicoptere, dar dacă un partid vrea să se dezvolte, trebuie să tindă la ceva. Este convingerea vicepreședintelui PD Andrian Candu, expusă public astăzi, după ședința Biroului permanent al Parlamentului. Candu s-a referit în mod special la autocarele folosite de PD pentru caravana electorală.

După ce în presă s-a scris că autocarul confortabil al PD-ului s-ar fi defectat din cauza drumurilor proaste, Andrian Candu a negat că de vină ar fi drumurile. Surprins ieri de echipa Jurnal TV la Rezina, Candu a spus că e vorba de o pană nesemnificativă.

Astăzi, după ședința Biroului permanent al Parlamentului, Andrain Candu a fost întrebat de presă dacă autocarul defectat şi cel adus în loc sunt închiriate sau sunt proprietatea Partidului Democrat.

Cât priveşte confortul primului autocar al PD-ului, cel care s-a defectat, Andrian Candu spune că acesta nu este unul de lux, ci doar oferă pasagerilor "condiţii mai bune".

Candu a postat ieri un filmuleţ pe Facebook, din care se vede că noul autocar al PD-ului, unul mai puţin sofisticat, se cam zdruncină pe drumuri.

Întrebat dacă autocarul PD-ului se clătina din cauza drumurilor proaste, Andrian Candu a răspuns pe un ton șăgalnic.

Totuşi, Andrian Candu a recunoscut ieri pentru Jurnal TV că drumurile din Republica Moldova NU sunt cele mai bune. Candu se arată, însă, optimist.

Într-un discurs public, ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck J. Hogan, a declarat recent că unii politicieni de la Chișinău se concentrează pe lucrurile care dezbină societatea pentru a distrage de la problemele reale, cu care se confruntă cetățenii - drumuri rele și iluminare stradală insuficientă, lipsă de salubritate și alimentare cu apă potabilă, școli subfinanțate și inaccesibile, precum și imigrarea în masă.

Opinia ta contează. Comentează!