07:06:36 25.04.2024
Stiri

FOTO // Viața de LUX a copiilor bogătașilor din Venezuela. În timp ce populația moare de foame, ei merg în vacanțe extravagante

Știri 06.02.2019 08:30 Vizualizări2202 Autor: Ziarul National
FOTO // Viața de LUX a copiilor bogătașilor din Venezuela. În timp ce populația moare de foame, ei merg în vacanțe extravagante


Copiii liderilor socialiști ai Venezuelei duc o viață de lux și aruncă cu bani în stânga și dreapta pe vacanțe extravagante, în timp ce populația moarte, la propriu, de foame.

Copiii bogați ai elitei din Venezuela nu știu nimic despre mizeria pe care părinții lor o provoacă în țara lor și nici nu par să le pese, având în vedere stilul de viață pe care îl duc.

Despre fiica liderului revoluției socialiste din Venezuela, Hugo Chavez, Maria Gabriela, se zvonește că este cea mai bogată femeie din Venezuela, cu o avere personală de peste 4 miliarde de dolari, ascunsă în conturile bancare din Europa.

În vârstă de 38 de ani, Maria Gabriela și-a câștigat marea avere în timp ce acționa ca primă doamnă alături de tatăl său, după ce Hugo Chavez a divorțat de cea de-a doua soție a sa.



Cu toate acestea, tânăra – și alți copii ai elitei socialiste a Venezuelei – par să fi uitat motto-ul tatălui său: „a fi bogat este rău”. Cealaltă fiică a lui Chavez, Rosines, de 21 de ani, a fost protagonista unui scandal de proporții în 2016, atunci când a postat pe rețele de socializate o fotografie în care flutură un teanc de bani. După acel moment, tânăra a urcat într-un avion și a plecat la Paris.

Acum ea se bucură de viața de student la Sorbona, în timp ce profesorii universitari din Venezuela lucrează pe salarii de mizerie care nu le permit nici măcar să își repare încălțămintea uzată.

Nici familia lui Nicolas Maduro nu este mai cumpătată, atunci când vine vorba de traiul de lux.

Cei doi fii vitregi ai lui Maduro, Yoswal Gavidia Flores și Walter Gavidia Flores, au cheltuit 45.000 de dolari pe o ședere extravagantă de 18 nopți la hotelul Ritz din Paris, unde o cameră costă 591 de dolari pe noapte, sumă care nu include mesele la restaurant sau micul dejun. Vacanța lor a costat echivalentul salariilor lunare a 2.000 de venezueleni, scriu Daily Mail și Libertatea.

Cei doi copii ai soției lui Maduro au fost văzuți, de asemenea, în cele mai bune restaurante și magazine de bijuterii din Madrid. Din fericire pentru președintele Maduro, fiul său, Nicolacito, nu își afisează viața extravagantă. Singura controversă în care a fost implicat a fost în 2017, când a amenințat că va ataca New York și va prelua puterea la Casa Albă dacă armata americană va invada Venezuela.

Al doilea cel mai puternic om din țară, Diosdado Cabello, are și el o fiică, Daniela, care este în atenția publică datorită vieții pe care o duce. Tânăra a atras atenția datorită frumuseții sale, dar și a faptului că are o relație cu Omar Acedo, un artist latino cunoscut. Daniela publică frecvent pe Instagram fotografii din vacanțe și evenimentele mondene la care participă.



Foto: Instagram


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md