16:33:09 23.04.2024
Stiri

Câți angajați va avea Consiliul Concurenței, după ce Parlamentul a numit o conducere nouă, în frunte cu un fost deputat democrat

Economie 06.02.2019 12:19 Vizualizări1084 Autor: Ziarul National
Câți angajați va avea Consiliul Concurenței, după ce Parlamentul a numit o conducere nouă, în frunte cu un fost deputat democrat


Un proiect de hotărâre cu privire la noua structură organizatorică și efectivul-limită de personal ale Consiliului Concurenței a fost avizat de Comisia parlamentară pentru economie, buget și finanțe și urmează a fi propus spre aprobare Parlamentului.

Astfel, Consiliul Concurenței ar putea avea 130 de angajați sau cu două unități de personal mai puțin decât anul trecut.

Comparativ cu actuala structură, rămân neschimbate subdiviziunile de bază din cadrul instituției care desfășoară acțiuni anticartel, investighează practicile anticoncurențiale și concurența neloială și monitorizează ajutoarele de stat. Modificările vizează subdiviziunile care acordă asistență organizatorică, materială și financiară Planului Consiliului Concurenței și unitățile structurale care îndeplinesc atribuțiile de bază ale autorității.

Proiectul respectiv nu implică majorarea sau reducerea cheltuielilor bugetare aprobate în Legea bugetului de stat pentru anul 2019.

Amintim că Parlamentul a numit, la finele anului trecut, o nouă conducere la Consiliul Concurenței. Astfel, președinte al Plenului Consiliului Concurenței a fost numit fostul deputat democrat Marcel Răducan, vicepreședinți - Mihail Cibotaru și Ion Maxim, iar membri - Ala Popescu și Viorel Moșneaga.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md