Regizorul de la NTV, care „a glumit” despre moldoveni: „Pentru cei care înțeleg prost limba rusă, aceasta este o emisiune de satiră”

dodo-920×519

După ultima vizită a președintelui Moldovei în Federația Rusă, la postul de televiziune național din Rusia, NTV, a fost abordat subiectul întâlnirii lui Igor Dodon la Moscova, cu omologul său Vladimir Putin. Evenimentul a fost reflectat într-un reportaj la o „emisiune umoristică” și era plin de glume cu stereotipuri despre Moldova. După ce presa, dar și oamenii din Moldova au criticat dur acest material, jurnalistul care a realizat acest material a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook.

Regizorul Tigran Keosayan a afirmat că președintele Dodon „este iubit în Rusia” și că adversarii lui Dodon, care au criticat acest reportaj,  înțeleg foarte prost limba rusă.

„Mă adresez adversarilor președintelui moldovean Dodon, care înțeleg prost limba rusă. Emisiunea „Международная пилорама” este de satiră. Satiră înseamnă ceva vesel. Această emisiune provoacă râsete. Se face haz pe seama cuiva”, a postat acesta pe Facebook.

Acesta a mai adăugat că iubește Moldova și poporul moldovean și regretă că nu a fost înțeles corect. Totodată, Keosayan a adăugat că în următoarele ediții a emisiunii va râde pe seama oponenților lui Dodon care s-au străduit din toate puterile să aprecieze umorul reportajului.

Pe această cale, jurnalistul l-a invitat pe Igor Dodon la emisiunea sa.

Vedeți mai jos reportajul care a stârnit critici în mediul online:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente