(foto) GENEVA 2019: Lagonda All-Terrain Concept va arăta un viitor super SUV de lux

Aston Martin este gata să ia cu asalt Salonul Auto de la Geneva din acest an cu premiera mondială a modelului Lagonda All-Terrain Concept!

Ca urmare a relansării cu succes a brandului Lagonda, ca primul brand de lux care va pune la dispoziţie maşini electrice, şi după debutul surpriză a lui Lagonda Vision Concept acum un an, pentru acest an a fost pregătit prototipul unui viitor SUV.

Maşina conceptuală pe care o vom vedea la Salonul Auto de la Geneva va fi prima care va intra în producţie de serie. Conceptul All-Terrain poartă semnele îndrăznețe ale conceptului Vision.

Profitând pe deplin de platforma sa cu sistem de propulsie cu emizii zero, echipa de la departamentul design a creat o mașină care oferă un stil extraordinar și eficiență din punct de vedere a spaţiului, combinată cu un limbaj de design zvelt care demonstrează libertatea unică oferită de angajamentul Lagonda față de tehnologiile de propulsie ale viitorului.

“Modalitățile în care mărcile auto dezvăluie un produs nou s-au schimbat dincolo de recunoaștere în ultimii ani, dar există încă ceva convingător despre atmosfera unică a unei mari expoziţii de maşini. Istoric, Salonul Auto de la Geneva a fost întotdeauna bun pentru noi, atenţia din jurul standului nostru de anul trecut, când am dezvăluit conceptul Lagonda Vision, a fost un lucru cu adevărat remarcabil. Deci este fantastic să ne întoarcem pe aceeaşi scenă de mare succes cu un alt debut mondial.

Conceptul Lagonda All-Terrain oferă indicii explicite cu privire la ceea ce va fi primul model Lagonda care va intra în producție și demonstrează în continuare modul în care tehnologiile cu emisii zero ne permite să creăm mașini spectaculoase, care vor redefini radical segmentele din care vor face parte.

Mă aștept ca standul Aston Martin Lagonda din acest an să fie mai ocupat ca niciodată și foarte mult aștept cu nerăbdare să văd reacția mulțimii la primul contact”, a declarat Andy Palmer, președinte şi CEO al grupului Aston Martin Lagonda.

La Geneva Motor Show din 2018 a fost arătat SUV-ul sub forma unei statuete (în dreapta)

Pe lângă maşina conceptuală, la standul constructorului britanic vor putea fi văzute modele cheie care sunt deja produse în serie: Vantage, DB11 AMR și DBS Superleggera. Două dintre aceste mașini vor prezenta posibilitățile de personalizare pe care le oferă subdiviziunea Q.

Vezi şi: (video) Aston Martin arată imagini cu hipercarul Valkyrie de serie, dar şi opţiunile pregătite pentru clienţi

Vezi şi: (video) Aston Martin anunţă startul testelor primului său SUV şi arată cum se comportă în off-road

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/