/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Năstase îi dă replică lui Candu: „Mi se adresează cu o nepermisă familiaritate, ca și cum ne-am cunoaște foarte bine”

missing
06 februarie 2019, ora 16:50

Andrei Năstase, candidat la alegerile parlamentare din partea blocului ACUM DA PAS, îi dă replică lui Andrian Candu, contracandidat al acestuia din partea Partidului Democrat (PD), la „sfaturile” pe care ultimul i le-a dat într-un video, postat pe rețelele de socializare. Năstase susține că mesajul lui Candu este manipulator.

„Un politician de meserie, pe nume Candu Andrian, vădit panicat de ceea ce înțelege că urmează după data de 24 februarie, încearcă să-mi sugereze că modul în care el, Plahotniuc, Dodon, Șor, Leancă și ceilalți fac politică, este cel corect și dorit de oamenii din Republica Moldova. Este manipulator și manipulator cu premeditare și cu obrăznicie. Candu Andrian mi se adresează cu o nepermisă familiaritate ca și cum ne-am cunoaște foarte bine”, a spus Andrei Năstase, contactat de TV8.md.

„În primul rând, eu sunt Andrei pentru absolut toți oamenii liberi și cinstiți ai acestei țări, dar nu pentru ei. În al doilea rând, declar și de această dată că obiectivul meu personal este schimbarea fundamentală, structurală și ireversibilă a modului în care s-a făcut politică în Republica Moldova în ultimii 28 de ani. Eu nu sunt ca ei, eu sunt împotriva lor. Andrei Năstase nu taie capete, nu gonește oamenii din țară, chiar dacă ei sunt niște criminali”, a mai spus copreședintele blocului ACUM DA PAS.

Într-o înregistrare video postată pe rețelele de socializare, Andrian Candu îi oferă sfaturi „prietenești” contracandidatului său la alegeri Andrei Năstase, sugerându-i să nu-și atace concurenții din politică și să asculte de locuitorii țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram