/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ CEC a aprobat buletinul de vot pentru circumscripția națională. Cum arată

missing
06 februarie 2019, ora 17:04

La o distanță de 10 mm mai jos de data alegerilor se aplică două numere: în partea stângă – numărul de ordine al circumscripției electorale uninominale, iar în partea dreaptă – numărul de ordine al secției de votare. Distanța dintre inscripțiile „Nr. circumscripției electorale” / „Nr. secției de votare” și primul patrulater imprimat este de 10 mm.

Buletinul de vot va conține 15 patrulatere, fiecare avînd dimensiunile de 110 mm x 20 mm. Distanța dintre patrulatere este de 2,5 mm unul față de altul. Lungimea buletinului de vot este de 385 mm, iar lățimea este de 140 mm.

În partea stângă a fiecărui patrulater se imprimă simbolul concurentului electoral cu dimensiunile de 15 mm x 15 mm, în centrul patrulaterului se înscrie numele și prenumele candidatului, denumirea partidului, mișcării social-politice, blocului electoral. În partea dreaptă, la aceeași distanță de latura de sus și cea de jos – un cerc cu diametrul de 15 mm în care alegătorul va aplica ștampila cu inscripția „Votat”. Buletinul de vot se va tipări pe hârtie opacă (mată) de culoare gri afumat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram