/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ A condus un motobloc și a altoit un pom. Cum face campanie democratul Sergiu Sîrbu

missing
06 februarie 2019, ora 19:11

Sergiu Sârbu este candidatul experiențelor. Dacă ieri acesta a condus printr-un sat un motobloc până în fața unui grup de femei…

„Buză ziua! Votăm Partidul Democrat!”

…Astăzi, Sîrbu a pus mâna pe foarfece și s-a întrecut cu angajații unei întreprinderi din Fălești la altoitul unui pom de nuc.

„Sper să-mi reușească și să nu stric un pom. Deci prima operațiune este….am înțeles așa”.

Angajații au stat ca pe ace în timp ce Sergiu Sârbu mânuia instrumentele ascuțite.

„– Da atent, nu nu. – Întâi așa, am înțeles. -Dacă îmi tai vreun deget, aveți… -Este orice. – Așa este”.

Între timp, președintele Parlamentului, Andrian Candu, care, de regula, era pe post de moderator al caravanei se afla la Chișinău, pentru ședința Biroului Permanent al Parlamentului. Într-o conferință de presă, acesta a explicat, mai în glumă, mai în serios, de ce se zgâlțiau democrații în autocarul cu care au călătorit ieri, așa cum s-a văzut într-un video postat de Candu pe rețele sociale.

– Era din cauza autocarului, care ar fi mai vechi sau din cauza drumurilor proaste? Nu, noi ne clătinăm cântând. De obicei, când cânți, te clatini, în ritmul muzicii. După cum ați văzut, noi am cântat și i-am urat la mulți ani unei colege de-a noastre”, Andrian Candu, candidat PDM pe lista națională.

Candu a negat că autobuzule cu care călătorește caravana PDM sunt deținute de partid. Fiind închiriate, cheltuielile vor fi raportate în evidența financiară de campanie, a dat asigurări speakerul. Astăzi, o echipă a democraților s-a aflat la Strășeni, iar Sergiu Sârbu s-a întâlnit cu alegătorii de la Fălești. PDM are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram