image
Sursa foto: capital.ro

Horoscop: O zi dificilă pentru mai multe zodii

Pentru nativii din zodia Berbec este o zi destul de dificilă, în care tendința principală este de a te grăbi să ajungi la concluzii negative.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Berbec:

Este o zi destul de dificilă, în care tendința principală este de a te grăbi să ajungi la concluzii negative, despre oameni și situații, doar pentru că nu mai ești dispus să ai răbdare.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Taur:

Există riscul să strici mai multe relații, să complici degeaba anumite probleme, pentru că nu te poți concentra suficient și nu ești dispus să faci acest efort.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Gemeni:

Situațiile care se complică astăzi pot deveni o sursă de probleme în viitor. Este necesar să fii tu înțelegător și să ai răbdare cu ei, chiar dacă nu e ușor.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Rac:

Există o diferență importantă între ceea ce e real și ceea ce te sperie pe tine astăzi. Rezistența ta psihică este la limită, așa că nici nu e cazul să te soliciți prea mult.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Leu:

Ar fi bine să reții că nu este cea mai agreabilă zi posibilă și nici nu ai prea multe instrumente la îndemână, ca să anulezi efectele negative.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Fecioară:

Sunt posibile complicații la serviciu, poate și din cauza unor probleme neglijate, de tine sau de alții. In acest context, nici nervii, nici presiunile nu vor rezolva nimic.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Balanță:

De la o simplă dispută se poate ajunge la un conflict în toată regula, mai ales cu cei dragi. Sunt neînțelegeri pe care acum le vezi ca fiind prea importante.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Scorpion:

Pot să apară probleme în familie, provocate de intrigile tale. Ar fi cazul să îți asumi aceste probleme și să le cauți o soluție corectă.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Săgetător:

Ar fi bine să eviți discuțiile inutile și să le scurtezi și pe cele necesare. Este important să fii tu factorul de echilibru în anturaj și să nu lansezi reproșuri prea ușor.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Capricorn:

Sunt posibile probleme financiare, de pe urma unor decizii luate astăzi, doar pentru că nu mai vrei să le amâni, deși nu ai toate informațiile de care ai avea nevoie.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Vărsător:

S-ar putea să te superi pe tine, să ajungi chiar la o atitudine ostilă față de propria persoană, pe fondul unor nereușite de care vrei neapărat să te acuzi.

Horoscop marți 5 februarie 2019 – Pești:

E destul de multă agitație, dar e mai subtilă pentru că, la suprafață, totul pare calm. Ai toate mijloacele necesare pentru a trece cu bine peste acest episod neplăcut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: