Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, ar fi impus un minor să-i presteze servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Procuratura Generală confirmă cazul

Șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri ar fi pretins unui minor servicii sexuale în schimbul unei sume de bani. Cazul dat a fost înegistrat de oamenii legii în seara zilei de 1 februarie în jurul orei 19:00.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit informațiilor oferite pentru UNIMEDIA de către un angajat din cadrul Poliției, care a solicitat să-i păstrăm anonimatul, șeful adjunct al Trupelor de Carabinieri, în vârstă de 35 de ani, l-a ademenit pe un copil în vârstă de 17 ani, propunându-i să se deplaseze într-o pădure din apropiere și să-i presteze servicii sexuale în schimbul a 50 de euro.

Sursele ne-au mai spus că bănuitul a fost prins în flagrant cu victima. După cele comise bărbatul a fost reținut, însă la scurt timp, potrivit informațiilor noastre, acesta a fost eliberat.

Procurata Generală a confirmat pentru UNIMEDIA că acest caz a fost înregistrat și a fost pornită o cauză penală, însă nu ne-a oferit mai multe detalii pentru a nu prejudicia mersul urmăririi penale.

Conform Articolul 175/1 ce prevede ademenirea minorului în scopuri sexuale sau propunerea, convingerea, manipularea, amenințarea, promisiunea de a oferi avantaje sub orice formă, efectuate inclusiv prin intermediul tehnologiilor informaţionale sau comunicaţiilor electronice, în vederea stabilirii unei întâlniri cu un minor, cu scopul săvârşirii împotriva acestuia a oricărei infracţiuni privind viața sexuală, dacă aceste acțiuni au fost urmate de fapte materiale care conduc la o astfel de întâlnire, se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 6 ani.


Pub