(video) Rodica Ciorănică vorbește despre fostul său soț, Sergiu Gavriliță: „Am divorțat 12 ani în urmă. Am fost foarte fericiți împreună, dar și nefericiți”

„Am fost foarte fericiți împreună, dar și nefericiți...” Momente emoționate din viața de familie a Rodicăi Ciorănică, despre care chiar jurnalista, cu lacrimi în ochi, a ținut să povesteacă în cadrul unei emisiuni.

Rodica Ciorănică a vorbit în cadrul emisiunii „Iubește Viața” despre relația cu fostul său soț, Segiu Gavriliță.

„Sergiu va fi cel mai important bărbat din viața mea. Am fost foarte fericiți împreună, dar și nefericiți după ceva ani. Am trăit fiecare sentiment la maxim și sincer. Probabil că am fost cel mai frumos om din viața lui. Să zic cine a greșit nu mai are rost. Au rămas toate acolo..undeva. Sunt un om care dacă iubește, iubește, iar dacă nu, nu poate să rămână cu acel om...Viața de familie, de cuplu este o muncă enormă[...] În orice lucru în care mi se pare că m-am blocat, am schimbat drumul. Am divorțat 12 ani în urmă. Foarte puțini au știut despre acest lucru, deoarece am continuat să muncim împreună și să împărțim o casă, un acoperiș. Am sperat și eu, și el că putem să devenim cei mai buni prieteni vreodată când vom ajunge să ne iertăm unul pe celălalt. Știam că această iertare va veni atunci când Sergiu va cunoaște o altă femeie pe care o va iubi, poate mai mult decât pe mine. Sunt sigură că a mai iubit...”

Amintim că la data de 9 octombrie 2018, cofondatorul fostul redator-șef al revistei VIP Magazin, Sergiu Gavriliță, s-a stins din viață la vârsta de doar 45 de ani. Sergiu Gavriliță a luptat cu o afecțiune a pancreasului.


Pub