Elefant.md dă start reducerilor în luna iubirii

Mall-ul online a tăiat preţurile la toate categoriile de produse. Ofertele sunt atât de tentante, că te îndrăgosteşti pe loc!

Foto: elefant.md

Ce fel de Valentine’s Day fără romane de dragoste? „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes, „Bărbatul care n-a sunat” de Rosie Walsh, „Insomnii” de Irina Binder sau „Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea” de Agnes Martin Lugand sunt doar câteva titluri de top. La fiecare carte procurată clienţii beneficiază de o extra reducere de 10% care se aplică direct în coş.

Elefant.md dă start reducerilor în luna iubirii / Sursa:elefant.md

Pentru cei mai rafinaţi cumpărători retailerul a pregătit extra discount-uri şi la parfumuri. Lanvin, Burberry, Calvin Klein, Guess, Lacoste, Escada sau Moschino – fiecare îşi poate găsi ceva pe plac, dar şi pe buzunar.

Elefant.md dă start reducerilor în luna iubirii / Sursa:elefant.md

Oferta de Valentine’s mai include mii de produse cosmetice, ceasuri de brand, genţi în trend sau jucării pentru cei mici.

Elefant.md dă start reducerilor în luna iubirii / Sursa:elefant.md

Produsele pot fi livrate în toată ţara, prin curier. Însă ca şi până acum, livrarea la pick-up point-ul elefant.md rămâne valabilă. Cumpărătorii își pot deschide coletul și verifica produsele primite. Acestea pot fi testate sau probate, iar în cazul în care nu sunt conforme cu așteptările - returnate fără costuri suplimentare.

Adresă punct de colectare: mun.Chişinău, Bd. Grigore Vieru 9.

Telefon de contact: 061 000 901; 061 010 035 sau contact@elefant.md.

Program: luni-vineri: 08:00 -20:00

în weekend: 09:00 -17:00


// console.log('no ads situation')