Unicul banner electoral al lui Valeriu Munteanu din Orhei, distrus noaptea trecută. Pe cine acuză candidatul ACUM din circumscripția nr.18

Unicul panou electoral ACUM din Orhei, distrus noaptea trecută. Despre aceasta a anunțat candidatul din circumscripția nr. 18, Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Foto: Valeriu Munteanu/fb
Valeriu Munteanu / Sursa:fb
Valeriu Munteanu / Sursa:fb

Până la moment, Ilan Șor nu a comentat aceste acuzații.

De menționat că tot astăzi, purtătotul de cuvânt al PD, Vitalie Gămurari, a menționat pe pagina sa de Facebook că mai multe panouri electorale ale Partidului Democrat au fost vandalizate în Hâncești și Strășeni.

În acest sens, a fost sesizată Poliția să facă investigațiile necesare pentru a depista persoanele care se află în spatele acestor acte de vandalism.

„Primele informații pe care le-am obținut indică faptul că aceste acțiuni ilegale sunt organizate de anumiți oponenți politici, care se folosesc în acest sens de copii, mizând pe faptul că minorii nu pot fi pedepsiți.

Condamnăm cu fermitate aceste acțiuni cinice și cerem instituțiilor statului să investigheze cu maxim de profesionalism cazurile de vandalism pe care le-am semnalat și să ia toate măsurile legale care se impun pentru ca adevărații infractori să nu mai poată folosi copii în actele lor ilegale”, scrie Gămurari.

Amintim că un caz asemănător i s-a întâmplat candidatului ACUM pe circumscripția 16, Octavian Țîcu.


Pub