(video) Promisiunile electorale ale lui candidatului independent Artur Croitor: Reparații ale fațadelor și acoperișurilor blocurilor de la Botanica și nu va face coaliție cu vreun partid

Artur Croitor, candidat independent la funcția de deputat în Parlament pe circumscripția nr. 28, Botanica, și-a prezentat o parte a programului său electoral. Acesta a vorbit despre necesitatea renovării fațadelor și acoperișul blocurilor din capitală, dar și a drumurilor. Acesta s-a lansat în campanie sub sloganul „Ilustrare, confiscare, Constituție”.

În cadrul unei conferințe de presă, Croitor a ținut să menționeze despre lucrurile pe care le-a remarcat și trebuie schimbate în sectorul Botanica, începând de la reparația scărilor blocurilor, securizarea curților, până la reparații ale drumurilor și amenajarea parcurilor, lucru care revine autorităților publice locale și nu Legislativului.

Artur Croitor a explicat ce presupune sloganul său „Ilustrare, confiscare, Constituție”. „Prin ilustrare se are în vedere descoperirea ilegalităților comise de funcționarii publici. Trebuie să aducem în lumină informații despre lucrurile pe care le-au făcut cei care au fost la guvernare timp de 28 de ani. Să curățăm sistemul de toți aceștia. „Confiscare” se referă la confiscarea averilor și bunurilor dobândite ilegal, și tragerea la răspundere penală a acestora, iar „Constituție” - la modificările pe care trebuie să le facem ca cetățenii să trăiască mai bine, să aibă salarii și pensii bune, iar studenții să aibă burse din care să poată trăi. Nu putem trăi după aceasto Constutuție (n.r. - legislația în vigoare)”, a declarat Artur Croitor.

Întrebat de jurnaliști cu cine este gata să facă coaliție în caz că ajunge în Parlament, Croitor a declarat „Nu voi face alianță cu nimeni, o să votez deciziile care vor avea un sens comun, îm interesul poporului și al alegătorilor mei”, ulterior menționând că încă e prea devreme să se pronunțe în acest sens.

Acesta urmează să mai susțină o conferință de presă în care va anunța programul electoral integral pentru campania electorală.

Artur Croitor a intenționat să candideze și la alegerile prezidențiale, atunci însă nu a reușit să colecteze numărul necesat de semnături pentru a se înregistra în cursă.


Pub