(foto) Mercedes-Benz Citan Tourer a primit un nou motor, o nouă cutie şi un pachet stilistic sportiv

Subdiviziunea Mercedes-Benz Vans oferă modelul Citan din anul 2012. Acest vehicul de dimensiuni compacte și cu un compartiment mare de încărcare este ideal pentru o gamă largă de provocări întâlnite în oraș și în timpul liber.

Principalele fundații pentru succesul său au fost stabilite de combinația de înaltă funcționalitate și economie, sistemele sale extinse de siguranță și o poziţie înaltă la volan. Acum este semnificativ îmbunătățit printr-o nouă generație de motoare.

Foto: autoblog.md

Cu efect imediat, modelul Citan Tourer dedicat transportului de pasageri poate fi comandat cu un nou motor diesel cu patru cilindri, de 1.5 litri volum şi cu tehnologie SCR, care este cuplat la o transmisie la fel nouă, manuală, în şase trepte. Familia de motoare (OM 608) este conformă cu actuala clasă de emisie Euro 6d-TEMP și este disponibilă în trei variaţii de putere.

Suplimentar, a fost pregătit un RED Design Package care îmbunătățește aspectul dinamic al dubiței mici. Vezi descrierea noutăţilor în detalii, pe AutoBlog.MD


Pub