Academia Americană de Filma a anunțat 13 vedete care vor înmâna premiile Oscar

13 vedete de cinema şi televiziune au fost anunţate ca prezentatori la gala premiilor Oscar. Lista include vedete precum Daniel Craig, cunoscut pentru interpretarea faimosului agent 007, sau Brie Larson, care a câştigat premiul pentru cea mai bună actriţă cu rolul său din "Room" în 2016.

Foto: Time Zone

Academia Americană de Film acordă o mai mare importanţă prezentatorilor anul acesta după ce a decis ca gala din 24 februarie să se desfăşoare în lipsa tradiţionalei gazde, transmite Agerpres.

Problemele au apărut în luna decembrie, când Kevin Hart a renunţat la acest rol, în urma unei controverse legate de comentariile şi tweet-urile sale homofobe din trecut. Comicul a refuzat iniţial să îşi ceară scuze. Într-un final, el şi-a prezentat scuzele, însă prejudiciul era deja făcut.

Academia a ales să meargă mai departe cu alegerea de a nu avea o gazdă pentru prima dată în 30 de ani.

În plus faţă de Craig şi Larson, ceilalţi prezentatori numiţi luni sunt Awkwafina, Chris Evans, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Jennifer Lopez, Amy Poehler, Maya Rudolph, Amandla Stenberg, Charlize Theron, Tessa Thompson şi Constance Wu.

Vedetele numite luni pe post de prezentatori sunt doar o parte dintre personalităţile care vor participa la gala din 24 februarie.


Pub