(video) Lupta pentru cine trage mai mult continuă. Seria Ford F-Series Super Duty primeşte un V8 de 7.3 litri

Într-un pas cu ai săi concurenţi de nouă generaţie, Ford a decis să actualizeze seria de pick-up-uri grele F-Series Super Duty, care vor oferi cele mai înalte standarde de încărcare şi de tractare din istoria modelelor.

Noile îmbunătățiri pentru F-Series Super Duty includ un nou motor pe benzină şi unul actualizat pe motorină, o nouă transmisie automată cu 10 trepte, upgrade-uri de șasiu, actualizări exterioare și de design interior, dar și tehnologii avansate inteligente care ridică din nou ștacheta în remorcare, sarcină utilă și conectivitate.

Foto: autoblog.md

Un motor absolut nou de 7.3 litri se alătură acum în gama de opţiuni disponibile, pe lângă V8-ul benzinar de 6.2 litri care este oferit standard. De asemenea, a treia generaţie a turbo dieselului V8 de 6.7 litri Power Stroke a fost actualizat pentru a livra mai multă putere și cuplu.

Un nou sistem de transmisie automată TorqShift cu 10 trepte va putea lucra acum împreună cu agregatul de 7.3 şi 6.7 litri. Ford este singurul producător care dezvoltă şi construiește cu forţe proprii toate combinațiile de motoare și cutii de viteze, asigurându-se astfel că grupul motopropulsor funcționează perfect cu toate componentele șasiului și calibrările făcute vehiculelor. Citeşte continuarea articolului şi află mai multe detalii interesante, pe AutoBlog.MD


Pub