(video) Igor Dodon îi răspunde lui Ilan Șor: Este un actor politic care nu merge la toaletă fără acordul PD-ului a lui Plahotniuc

Președintele Igor Dodon vine cu o replică în urma acuzațiilor făcute de Ilan Șor, că precum PSRM ar ascunde anumite cheltuieli și că Igor Dodon i-ar fi amenințat familia lui Șor. Președintele afirmă că acestea sunt niște provcări, pe care nu ar trebui de luat în seamă.

„De-aș da în judecată fiecare clovn, atunci președintele ar trebui numai cu asta să se ocupe. [...] Eu cred că noi înțeleg ce se întâmplă. Este un actor politic cu o responsabilitate socială mică, care nu merge la toaletă fără acordul Partidului Democrat a lui Plahotniuc. Lui i s-a dat un ordin, trebuie de atacat pe președinte, în speranța că ratingul PSRM-ului va cădea. Nu trebuie să acordăm multă atenție. [...] Că cineva a finanțat, asta e așa o aberație. Eu înțeleg că sunt meșteri la desenat lucruri, dar asta noi am trecut deja. Noi abordăm acest lucru foarte calm. Beți ceai...”, a conchis Dodon.

UNIMEDIA amintește că într-o conferință de presă, Ilan Șor a delcarat că președintele Igor Dodon îl amenință și consideră acest lucru „straniu”, întrucât, spune acesta, anterior Șor și Dodon au fost în „relații bune”. Președinția a calificat acuzațiile drept ”polemici politice cu caracter fictiv”.

De asemenea, Partidul Șor a depus o contestație împotriva Partidul Socialiștilor la Comisia Electorală Centrală și-i acuză de încălcarea legislației și a normelor electorale. PȘ susține că există bănuieli rezonabile că formațiunea ar ascunde anumite cheltuieli electorale și că ar beneficia de sprijin indirect de peste hotare.


Pub