11:40:46 18.04.2024
Stiri

Andreea Esca pleacă de la Pro Tv?! Decizia pe care a luat-o renumita prezentatoare în legătură cu proiectele sale

Monden 05.02.2019 19:30 Vizualizări1777 Autor: Ziarul National


Andreea Esca pleacă de la Pro Tv?! Decizia pe care a luat-o renumita prezentatoare în legătură cu proiectele sale Capital

Andreea Esca este un adevărat simbol pentru Pro Tv, ea fiind imagine știrilor de seară încă de la începuturile canalului de televiziune. Despre salariul acesteia s-au scris adevărate romane, dar încă a rămas o enigmă. Cert este că atunci când Adrian Sârbu a renunțat la postul pe care l-a fondat s-a lăsat și cu diminuări bugetare. Nimeni nu a scăpat. Unii au plecat, dar renumita prezentatoare a rămas fermă pe poziții.

Totuşi în paralel, ea şi-a lansat şi propria revistă atât în varianta online, cât şi print, A List Magazine. Înainte ea a coordonat publicaţia One, care însă nu a mai fost rentabilă şi a fost scoasă de pe piaţă. Întrebată insistent dacă s-a gândit să renunţe la Pro Tv după atâţia ani, Andreea Esca a dat de înţeles că îi este foarte greu să abandoneze un proiect, mai ales unul tv. Aşa că probabil, dacă ar fi obligată să taie ceva din proiectele sale, ar fi cel online, care nu are la fel de mult succes ca celelalte.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere”, a spus Esca, potrivit capital.ro.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md