Televiziunea lui Șor are „motive tehnice” de a nu organiza dezbateri electorale cu participarea lui Munteanu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce primarul de Orhei, Ilan Șor, a refuzat public să iasă la dezbateri electorale cu reprezentantul Blocului electoral „ACUM” Valeriu Munteanu, candidat în circumscripția uninominală nr.18, Orhei, postul de televiziune controlat de Șor face trimitere la „motive tehnice”, refuzând organizarea rundei de dezbateri de astăzi, la care urma să participe Munteanu.

Despre aceasta Valeriu Munteanu a anunțat pe pagina sa de Facebook, prezentând și scrisoarea „cu scuze oficiale” semnată de juristul „Media Resurse SRL”, care deține posturile de televiziune Televiziunea Centrală și Orhei TV.

„Televiziunea Centrală, patronată de Ilan Șor refuză să primească reprezentanții blocului electoral ACUM la dezbateri electorale. Pentru astăzi, 5 februarie, am fost invitați la dezbateri electorale la Televiziunea Centrală, unde am fost delegat să particip din partea blocului ACUM. Subit, cei de la televiziunea lui Șor, ce pare a fi finanțată din miliardul furat, ne-au comunicat că din „motive tehnice”, anume dezbaterile de astăzi, nu pot avea loc și televiziunea nu știe dacă runda de dezbateri de astăzi va putea fi cumva recuperată”, scrie Valeriu Munteanu pe pagina sa.

Potrivit lui, „refuzul de astăzi al celor de la TVC, de a organiza dezbateri cu participarea reprezentantului blocului ACUM” este „un act premeditat, realizat cu încălcarea legii, fapt pentru care vom sesiza neîntârziat CCA și CEC”.

„Aceasta este o dovadă în plus că Ilan Șor, condamnat la șapte ani și jumătate pentru executarea furtului miliardului, fuge de dezbateri cu mine și preferă să se ascundă în spatele bietelor femei din Orhei, pe care le plătește pentru a-l ovaționa”, a mai scris candidatul blocului ACUM în circumscripția Orhei.

„Ilan, vino la dezbateri, nu te ascunde…”, l-a mai îndemnat Munteanu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...