Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru 6 februarie, o zi productivă de miercuri

pexels-photo-712513
Foto: bruce mars

Ziua de miercuri este una încărcată din punct de vedere al treburilor și lucrurilor pe care trebuie să le facem, unde mai dai că nu toți s-au obișnuit cu ritmul noul orar școlar, universitar sau de lucru. Ca să uiți un pic de rutina zilnică, echipa #diez îți sugerează o serie de evenimente la care poți să mergi într-o zi de miercuri.

# Hai să dansăm! Vino la curs de Lindy Hop

Image may contain: 1 person

Un nou dans, o nouă provocare! Tango Argentino Moldova Vă invită la un nou curs de dans – Lindy Hop!  Înarmați-vă cu energie și voie bună. Lecțiile se vor ține marți și joi, de la 19:00 și vor fi susținute de Tatiana Gordinscaia & Pavel Lozan. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

# 4 MAMA

Image may contain: 4 people, text

„4 MAMA” este un spectacol despre viață și sensul ei, despre femei, bărbați, dragoste, relații și încercările prin care trece un om conștient și înțelept. Spectacolul reflectă viziunea despre responsabilitatea pe care o are fiecare dintre noi față de sine însuși în raport cu lumea în care trăim. Mai multe detalii vedeți pe Facebook. 

# Grafit Business Forum

Image may contain: text

Primul Forum al Managerilor Holdingului este cel mai mare eveniment business din această iarnă! Mai mult de 70 de participanți din Dortmund, Essen, Chișinău, Kiev, Chicago se vor reuni pe o platformă online. Mai multe găsiți pe Facebook.

# Expoziție de pictura „3×2”

Image may contain: plant

În perioada 25 ianuarie – 9 februarie, la o expozitie extraordinara de picturi în trei stiluri diferite „3×2”, create de către tinerele artiste: Cristina Golovatic – artist, Natalia Garbu și Vasiluta Vasilache. Mai multe vedeți pe Facebook.

# Sticlă

Image may contain: 3 people, text and closeup

Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevă că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii. Mai multe vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente