Mazda vine la Salonul Auto de la Geneva cu mai multe premiere, inclusiv una mondială a unui SUV nou

Un nou SUV compact de marcă Mazda va debuta în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva, adică deja peste câteva săptămâni!

Producătorul nu dezvăluie deocamdată prea multe detalii, însă ne spune că este cel de-al doilea model de generație nouă a companiei, are un limbaj de design Kodo mai matur și beneficiază de arhitectura SKYACTIV-Vehicle de ultimă generație.

Iată prima imagine teaser cu maşina:

Mai aflăm că sistemul de propulsie al noului SUV compact prezintă cele mai recente motoare SKYACTIV, incluzând tehnologia revoluționară SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition), care folosește o metodă unică de combustie, combinând performanțele constante independent de nivelul turațiilor ale unui motor pe benzină cu răspunsul superior al unui motor diesel.

Vezi şi, în caz că ar putea fi noua Mazda CX-3: Primele informaţii despre noua Mazda CX-3. Îşi va schimba platforma şi ar putea primi motorul SkyActiv-X

Pe lângă noul model misterios, la Geneva va fi prezentată în premieră europeană ediția aniversară Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, maşină care în premieră mondială va fi arătată mai devreme, peste doar câteva zile, la Salonul Auto de la Chicago.

Sărbătorind trei decenii de la premiera mondială la Salonul Auto de la Chicago din 1989, Mazda MX-5 este cel mai popular roadster din istorie, cu peste un milion de unități vândute în întreaga lume, dintre care peste 350.000 în Europa.

O altă prezență în cadrul evenimentului este noua Mazda3, în variantele hatchback și sedan, primul model din noua generație de autoturisme Mazda. Această este prima mașină de serie care oferă tehnologia inovatoare SPCCI de la Mazda, care oferă un răspuns inițial superior, puternic, cuplu liniar și performanțe la orice nivel al turațiilor.

Motorul integrează și noul sistem inteligent M-Hybrid de la Mazda, îmbunătățind economia de combustibil și emisiile.

Am avut deja primul contact cu noua Mazda3: Los Angeles 2018: Primul contact cu noua Mazda3 – Reportaj Video Exclusiv AutoBlog.MD

Cel mai bine vândut model Mazda, SUV-ul CX-5, va fi, de asemenea, prezent în cadrul salonului. Pentru 2019, au fost făcute îmbunătățiri în două zone cheie – calitatea și tehnologia interioară și dinamică, unde adoptarea tehnologiei G-Vectoring Control Plus (GVC Plus) face ca modelul să fie mai agil și mai performant ca oricând.

Salonul Auto de la Geneva din 2019 se deschide publicului în perioada 7-17 martie. Echipa AutoBlog.MD va participa la această expoziţie, aşa că staţi aproape pentru că urmează mult conţinut interesant!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/