În 2019, încă 30 de troleibuze cu mers autonom vor fi puse pe linie. Suma alocată din bugetul municipal

În 2019 municipalitate și-a propus să pună pe linie încă 30 de troleibuze cu mers autonom. Despre aceasta a anunțat primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, care a mai adăugat că din bugetul municipal au fost alocate 102 milioane de lei în acest sens.

Foto: UNIMEDIA

De asemenea, începând de astăzi, 4 februarie, s-a lansat ruta circulară de troleibuz nr 35 spre orașul Durlești. Ruslan Codreanu a ținut să mulțumească muncitorilor ce au lucrat peste program în privința asamblării troleibuzelor și a cerut șefului RTEC, Dorin Ciornîi, ca aceștia să fie premiați pentru luna ianuarie.

Edilul capitalei a ironizat șefii care-și atribuie realizările în acest sens sie și mai în glumă, mai în serios Codreanu a menționat că va deschide un fond de publicitate în cadrul Primăriei.

„Am să propun crearea unui fond a publicității și toți cei care își pun fețele pe ziare și spun că este datorită doar lor troleibuzele circulă. Vor plăti pentru publicitate Primăriei. Și de acolo o să premiem inginerii, lucrătorii care muncesc câte 30 de ore, deoarece atunci când este frumos e lauda tuturor”, a ironizat Codreanu.


Pub