(video) Laude electorale pentru Constantin Țuțu de la un preot din Durlești: „Domnul Țuțu a contribuit ca troleibuzele să se pornească din Durlești”

De astăzi, 4 februarie, locuitorii orașului Durlești vor putea călători cu troleibuzul, după ce a fost lansată linia cu nr. 35. La acest eveniment nu a fost prezent primarul interimar al capitalei, Ruslan Codreanu și nici șeful RTEC, Dorin Ciornîi, care au declarat că au muncit mult până la realizare. Însă apariția și-a făcut-o candidatul PD pe circumscripți 33, Constantin Țuțu, deși nu a contribuit la executarea acestui proiect. Aceeași situație a avut loc când s-a inaugurat linia de troleibuz nr. 34, care circulă din Truşeni până la strada Ciuflea din capitală, unde democratul, la fel, și-a atribuit succesul sie.

Foto: captură video

După inaugurarea oficială, câțiva preoți au sfințit vehiculele, au citit rugaciuni și au adus cuvinte de laudă lui Constantin Țuțu. De asemenea, unul dintre preoți a mai adăugat că dacă o să facă și contracandidații democratului ceva în localitate, la fel o să i să se aducă cuvinte de lauă.

„Apariția concurenților electorali la acest eveniment este bine. Toți suntem oameni, în aceeași țară și sub același Dumnezeu. Din câte cunosc, de după culise, domnul Țuțu a contribuit ca troleibuzele să se pornească din Durlești”, a spus preotul și parohul bisericii ,,Sf. Arhangheli Gavriil şi Mihail” din Durleşti, Zosima Toia.

De asemenea, părintele a mai adăugat că apariția lui Țuțu la acest eveniment nu are nici o tentă politică, iar implicarea Bisericii în politică este la ordinea de zi.

„De ce să fie Biserică îndepărtată de politică? Laici suntem când nu avem nevoie de Biserică, dar când avem nevoie suntem laici și aproape Bisericii. Nu-i chiar așa cum credeți”, a conchis preotul.

UNIMEDIA amintește că Ruslan Codreanu a ținut să mulțumească muncitorilor ce au lucrat peste program în privința asamblării troleibuzelor de pe linia nr.35 și a cerut șefului RTEC, Dorin Ciornîi, ca aceștia să fie premiați pentru luna ianuarie.

Deși nu a menționat nici un nume, edilul capitalei a ironizat pe semea celor care-și atribuie realizările în acest sens sie și mai în glumă, mai în serios Codreanu a menționat că va deschide un fond de publicitate în cadrul Primăriei.

„Am să propun crearea unui fond a publicității și toți cei care își pun fețele pe ziare și spun că este datorită doar lor troleibuzele circulă. Vor plăti pentru publicitate Primăriei. Și de acolo o să premiem inginerii, lucrătorii care muncesc câte 30 de ore, deoarece atunci când este frumos e lauda tuturor”, a ironizat Codreanu.

Sursa video: Curaj.TV


Pub