A murit într-un accident
Social 4 februarie 2019, 16:20 | 3743

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier, produs aseară în apropierea satului Albota, raionul Taraclia. Iar un microbuz de linie din Chișinău a fost la un pas să cadă de pe un pod și trei oameni au fost duși la spital. Alte două persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme după ce au fost lovite în plin de un automobil. Detalii, în cele ce urmează.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 38 de ani, care a murit pe loc în urma unui grav accident rutier produs în apropierea satului Albota, raionul Taraclia. Potrivit polițiștilor, șoferul mașinii marca Opel a pierdut controlul volanul și s-a izbit violent într-un alt automobil, care se deplasa pe contrasens. Impactul a fost atât de puternic, încât mașina marca Volkswagen, în care se aflau trei bărbați a fost proiectată pe acostament. Șoferul și cei doi pasageri nu au avut de suferit. La fața locului a intervenit o echipă de descarcerare, care l-a scos pe celălalt șofer dintre fiarele contorsionate ale mașinii. În momentul producerii accidentului, pe traseu era ceață densă, spun polițiștii, care au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs nenorocirea.

Un microbuz de pe linia 186 din Chișinău a fost la un pas să cadă în gol de pe un pod. Incidentul s-a întâmplat pe strada Ismail din Chișinău. Potrivit polițiștilor, șoferul se afla în stare de ebrietate avansată. El a intrat pe contrasens și s-a izbit de un pilon. În urma impactului, microbuzul a rămas cu o roată în aer, iar podul a fost avariat. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. În vehicul se aflau şi doi amici de pahar al conducătorului auto. Cei trei bărbați au fost transportați la spital. Starea lor este satisfăcătoare. Șoferul se afla în afara orelor de muncă, spun polițiștii. Acesta riscă o amendă usturătoare și va fi privat de dreptul de a conduce.

Două persoane, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 32 de ani, au ajuns la spital cu mai multe traumatisme după ce au fost lovite în plin de un automobil. Accidentul s-a produs pe strada Hristo Botev din Chișinău. Șoferul unui automobil marca Dacia, un bărbat de 44 de ani, le-a spus polițiștilor că a virat intenționat de pe carosabil pentru a nu lovi un câine. Șoferul va fi sancționat în funcție de gravitatea rănilor suportate de victime. Potrivit Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimele trei zile s-au produs 11 accidente rutiere. Un om a murit, iar 11 s-au ales cu traumatisme. Tot în perioada întâi - 3 februarie, 30 de conducători auto au fost prinși băuți la volan, iar peste 300 au depășit limita de viteză admisă.

Opinia ta contează. Comentează!