Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 5 februarie

QVXB60YFZB-920×613
Foto: Freestocks.org

O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 5 februarie, cât mai reușită.

#Spectacolul „Copiii Foametei. Mărturii”

Începe săptămâna cu un spectacol bun. „Copiii Foametei. Mărturii” este un spectacol bazat pe mărturiile supraviețuitorilor foametei din 1946-1947. Spectacol premiat la gala premiilor UNITEM 2015: „Premiul pentru abordarea istoriei neamului în arta teatrală”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#Expoziție de pictura „3×2”

Sunteți invitați la Zity Mall, în perioada 25 ianuarie – 9 februarie, la o expoziție extraordinara de picturi în 3 stiluri diferite „3×2”, create de către tinerele artiste: Cristina Golovatic – artist, Natalia Garbu și Vasiluta Vasilache.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 05. 02. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 5 februarie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ASTERIX: SECRETUL POȚIUNII MAGICE 3D


Dacă vrei să mergi la cinema, atunci încearcă o nouă premieră de la Patria. Mai multe detalii găsești AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente