‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
14.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriExpert: Locul vinurilor moldovenești în Rusia este ocupat

Expert: Locul vinurilor moldovenești în Rusia este ocupat

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Vinului moldovenesc îi este dificil să revină pe piața rusă, deoarece locul său este ocupat și va trebui să concureze cu toate vinurile lumii, mai ales că segmentul de prețuri mici este ocupat de vinurile rusești. De această opinie este șeful Centrului de cercetare a piețelor federale și regionale de alcool, Vadim Drobiz, care a participat la o emisiune de la un post de radio rusesc, scrie Infotag.

Potrivit lui, ponderea vinului moldovenesc pe piața rusă este acum de numai 3% din cauza reducerii ofertei și cererii sale. Expertul a amintit că, în 2005, fiecare a patra sticlă de vin din magazinele din Rusia era de producţie moldovenească.

De asemenea, erau importate o mulțime de materiale vinicole, astfel că vinul moldovenesc ocupa jumătate din totalul importurilor. Însă, începând cu anul 2006, autoritățile ruse au interzis de mai multe ori produsele din Moldova, iar vinificatorii moldoveni s-au orientat la noi piețe de desfacere.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. Moldovenii sunt prosti daca cred ca pot avea relatii normale cu rusia, rusia ii pedepsesc mereu cu motive inventate de rusi ca sa-i pedepseasca cu tot felul de idiotenii rusesti, Moldova are o singura sansa unirea cu Romania dar ei inca in proportie de cel putin 60% sunt neocomunisti bolsevici, dusi cu pluta nu stiu sa deosebeasca binele de rau, vor sa ramana sau sunt manioulati de slugile lor care fac jocul bolsevicilor rusi.

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›