‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
11.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriAIPA a lansat campania de recepționare a cererilor de subvenționare pentru anul 2019

AIPA a lansat campania de recepționare a cererilor de subvenționare pentru anul 2019

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură începe recepționarea cererilor pentru eliberarea subvențiilor pentru anul 2019 din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural. De astăzi, 4 februarie, pot fi depuse și cereri pentru subvențiile în avans.

Iurie Ușurelu, secretar general de stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a anunțat într-o conferință de presă că pentru 2019 în Fondul Național pentru Dezvoltarea Agriculturi și Mediului Rural este prevăzută suma de 900 milioane de lei, dintre care 390 de milioane de lei vor fi direcționați pentru subvenții producătorilor ale căror cereri de subvenționare nu au fost acoperite în 2018.

Iurie Ușurelu a menționat posibilitatea de înregistrare a dosarelor de subvenționare online. Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură are sarcina să dezvolte sistemul informațional „Registrul fermierilor” și registrul de evidență a cotelor deținute de fermieri, ceea ce va permite în viitorul apropiat trecerea la subvenționarea pentru fiecare hectar de teren agricol.

Campania de depunere a cererilor pentru subvenționare, pentru anul 2019, se va încheia la finele luni octombrie.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›